PrimariaMea
Proiectul legii privind statutul municipiului Chișinău a ajuns pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului Image
06 apr. 2016

Proiectul legii privind statutul municipiului Chișinău a ajuns pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului

La ședința Parlamentului din 8 aprilie, deputații vor discuta proiectul legii privind statutul municipiului Chișinău, înaintat de reprezentanții fracțiunii Partidului Liberal.

 

Conform site-ului oficial al Parlamentului, acesta a fost inclus în suplimentul proiectului ordinii de zi a ședinței plenare din 8 aprilie.

 

Anterior, liberalii au solicitat includerea proiectului pe ordinea de zi în cadrul ședinței Parlamentului din 1 aprilie. În urma dezbaterilor îndelungate între reprezentanții partidelor parlamentare, liberalii au retras propunerea. Majoritatea fracțiunilor au criticat dur proiectul propus.

 

Amintim că astăzi, 6 aprilie, Comisia administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice a organizat dezbateri publice pe marginea proiectelor de lege înregistrate în Parlamentul Republicii Moldova ce vizează statutul municipiului Chișinău. Au fost discutate proiectul de lege nr. 245 din 10.06.2015, înaintat cu titlu de inițiativă legislativă de deputații Iurie Leancă și Eugen Carpov și proiectul de lege nr. 84 din 04.03.2016, înaintat cu titlu de inițiativă legislativă de un grup de deputați din Fracțiunea Partidului Liberal.

Proiectul legii privind statutul municipiului Chișinău a ajuns pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului


Publicat de:

Distribuie