PrimariaMea
Primăria Mea vă invită să evaluați starea trecerilor subterane din Chișinău Image
15 iul. 2016

Primăria Mea vă invită să evaluați starea trecerilor subterane din Chișinău

Una din problemele orașului Chișinău este starea trecerilor subterane din Chișinău. Murdăria și mirosul urât, scările avariate, lipsa iluminării și prezenţa agenților economici sunt câțiva factori pe care se plâng locuitorii capitalei.

În perioada mai-iunie curent, voluntarii Primăria Mea a chestionat pietonii care traversează trei dintre cele mai aglomerate și strategic amplasate treceri subterane din Chișinău,  pentru a afla ce îi deranjează și ce schimbări trebuie făcute în primul rând.

Vrem să aflăm ce credeți și voi despre starea subteranelor, și am întocmit acest formular pe care vă invităm să îl completați în perioada 15 – 25 iulie.

În urma acestui sondaj, vom contacta direcția responsabilă de administrarea subteranelor, îi vom întreba despre starea în care acestea au ajuns şi despre schimbările care urmează sau nu a fi efectuate.

Vă îndemnăm să ne urmăriți atât pe site, cât și pe pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe detalii despre evoluţia acestui sondaj și a schimbărilor pe care sperăm că acesta le va genera.


Publicat de:

Distribuie