PrimariaMea
CE POȚI FACE ÎN WEEKEND CU ZERO LEI? Image
28 sept. 2017

CE POȚI FACE ÎN WEEKEND CU ZERO LEI?

După o săptămână intensă de lucru, avem nevoie de un weekend relaxant. Dacă încă nu ai decis ce să faci, îți propunem un șir de evenimente la care poți participa gratuit și să salvezi bani pentru o nouă carte sau o cauză nobilă.


filmFILM ÎN AER LIBER

Cinematograful Buiucani a proiectat toată luna septembrie operele cinematografiei americane. Filmele au putut fi urmărite în fiecare vineri și duminică din septembrie.

Filmele au fost difuzate în engleză cu subtitrare în română sau rusă. Săptămâna aceasta va avea loc închiderea lunii filmelor americane prin proiecția producției cinematografice:

Kingdom of Heaven (2005) (TRAILER aici)

Vineri 29 Septembrie

Subtitrări în rusă

Detalii despre eveniment aici.


CIVIC FEST

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional „CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va avea loc la Chişinău, în zilele de 29-30 septembrie 2017. Festivalul va cuprinde un program vast, cu traininguri şi sesiuni, târguri şi ateliere, flash-mob-uri şi prestaţii artistice.

29 septembrie, Summit Events, Chișinău, str. Tighina 49/3, orele 09.00 - 18.00

#PARTICIPARECIVICĂ: Tematica acestei zile are drept scop atragerea și motivarea tuturor actorilor și cetățenilor de rând să susțină dezvoltarea comunităților prin generarea de noi idei, inițiative și proiecte de succes în diferite domenii.

30 septembrie, Centrul Shopping MallDova, Chișinău, strada Arborilor 21, orele 10.00 - 19.00

#EXCELENŢĂCIVICĂ: Tematica acestei zile urmărește încurajarea și promovarea unei poziții civice active, bazate pe responsabilitate, angajament și implicarea efectivă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale. 

Detalii despre eveniment aici.


ecofestOlympic ECOFest 2017

Comitetul Naţional Olimpic al Republicii Moldova organizează evenimentul OLYMPIC EcoFest pe data de 30 septembrie 2017.

Prin acest proiect, CNOS își propune promovarea sportului și a educației cu privire la mediul înconjurător printre tineri, subliniind angajamentul organizațiilor sportive pentru soluționarea problemelor de ecologie.

Motto-ul evenimentului este - „Practicăm sportul într-un mediu curat”.

Detalii despre eveniment aici.


NOCTURNA BIBLIOTECILOR 2017

Biblioteca Națională își deschide ușile pentru vizitatorii de toate vârstele, oferindu-le un program complex, inedit in cadrul ediției Nocturnei Bibliotecilor.

Programul include vizite ghidate în sălile bibliotecii, numeroase expoziții de carte veche și rară și de patrimoniu din colecția Bibliotecii Naționale și alte surprize.

Detalii despre eveniment aici.

nocturna


ARTĂ PENTRU COPII

Primăria municipiului Chişinău anunță lansarea proiectului „Oraşul meu de vise mari!”. Proiectului iniţiat de autorităţile locale are scopul de a descoperi și cultiva tinerile talente prin asigurarea interacțiunii dintre maeștri ai artelor plastice, vizuale, muzicale, teatrale etc. și copii.

În acest sens, sâmbătă, 30 septembrie a.c., în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt", va avea loc primul eveniment din cadrul proiectului „Oraşul meu de vise mari”! Programul include:

14.00 Expoziție de fotografie, pictură, sculptură monumentală: „Cuhnești Art Fest”. Participă Școala de Arte din Cuhnești, Glodeni;

15.00 Ateliere de pictură, ceramică, muzică, susținute de profesori și maeștri;

16.00 Preselecție de băieți cu vârsta cuprinsă între 8-11 ani pentru videoclip. În caz de ploaie, castingul va avea loc la Biblioteca „B.P. Hasdeu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148;

17.00 Lansare CD „Basul capricios”. Participă Alex Calancea Band, Tania Cerga, Guz, Viola, Andrei Glavan, „Rupt”.

Detalii despre eveniment aici.


Pentru alte evenimente care se vor desfășura în timpul zilelor de lucru te invităm să consulți Calendarul Primăria Mea.


Publicat de:

Distribuie