PrimariaMea
CE POȚI FACE CU ZERO LEI ÎN ACEST WEEKEND? Image
22 sept. 2017

CE POȚI FACE CU ZERO LEI ÎN ACEST WEEKEND?

După o săptămână intensă de lucru, avem nevoie de un weekend relaxant. Dacă încă nu ai decis ce să faci, îți propunem un șir de evenimente la care poți participa gratuit și să salvezi bani pentru o nouă carte sau o cauză nobilă.


filmFILM ÎN AER LIBER

Cinematograful Buiucani va proiecta toată luna septembrie operele cinematografiei americane. Filmele vor putea fi urmărite în fiecare vineri și duminică din septembrie. Acestea vor fi difuzate în engleză cu subtitrare în română sau rusă.

Programul săptămânii curente este:

* Dallas Buyers Club (2013) 

Vineri 22 Septembrie

Subtitrări în română

* Ben Hur (2016)

Duminica 24 Septembrie

Subtitrări în română

Detalii despre eveniment aici.


 

JAM SESSION S CONCERT THE JAM COMMUNITY

Formația The Jam Community invită la o seară de muzică și dans care încurajează expresia spontană, autentică, neconstrânsă de bariere stilistice și canoane sterile.  Activitatea se realizează în cadrul proiectului proiectul CEALALTĂ MUZICĂ - o mișcare de promovare a muzicii creative, bazate pe inovație, spontaneitate, improvizație, autenticitate, lipsa compromisurilor comerciale.

Detalii despre eveniment aici.cealaltă muzică 


Școala autodezvoltării „Acces” invită toți doritorii la un curs gratuit de engleză. Cursul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie 2017, între orele 11.00 - 13.00. Doritorii sunt rugați să se înregistreze la numărul de telefon  079198660 and register.

*Cursul se adresează persoanelor, adulți și copii, care au un minim de cunoștințe în limba engleză.

Detalii despre eveniment aici.


CURS de YOGA pentru Începători și Avansați

Școala de YOGA integrală din Moldova invită la un curs de YOGA integrală - o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi celor avansaţi, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

Instructorii Yoga care susțin acest curs sunt certificați și au o experiență practică de peste 15 de ani.

*Cursul de YOGA va fi coordonat în română. Persoanele care preferă limba rusă se pot înscrie pentru cursul de miercuri.

Detalii despre eveniment aici.


sporterSunday Long Run

Duminică, 24 septembrie, clubul de alergări Sporter invită sportivii la antrenamentul final de pregătirea pentru al treilea Maraton Internațional Chișinău.

Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorilor clubului Sporter, care vor adapta  pentru fiecare sportiv distanța traseului.

Reamintim că înregistrarea pentru Chisinau International Marathon poate fi efectuată pe site-ul marathon.md.

Detalii despre eveniment aici.


Pentru alte evenimente care se vor desfășura în timpul zilelor de lucru te invităm să consulți Calendarul Primăria Mea.


Publicat de:

Distribuie